Gunbot trading bot

Cryptocurrency trading 24/7 met Gunbot

Gunbot is een automatische tradingbot voor cryptocurrency waar je op meerdere exchanges tegelijk kan traden.
Gunbot houdt 24/7 de koers in de gaten en koopt en verkoopt wanneer de koers gunstig is op. De popupairste exchanges worden op dit moment ondersteund en er zullen regelmatig nieuwe exchanges bijkomen.

Gunbot is voor de beginner en de pro

Gunbot is geschikt voor alle traders, van beginners tot zeer ervaren gebruikers. Voor de beginners zijn er de standaard strategieën die voorgeprogrammeerd zijn. Deze strategieën zoals Emotionless werken zonder dat hier al te veel kennis voor nodig is. Ben je wat meer ervaren, dan kun je de strategieën bijna eindeloos aanpassen naar jouw wensen. Voor de ervaren handelaars is er de Tradingview.com add-on; je laat Gunbot orders uitvoeren aan de hand van scripts en indicatoren die op de Tradingview website beschikbaar zijn. Zo heeft de ervaren handelaar nagenoeg alle vormen op het gebied van technische analyse tot zijn beschikking. Met tradingview is ook margin trading mogelijk!

Online demo

Uiteraard is de Gunbot software eerst te bekijken alvorens er tot aanschaf wordt overgegaan. De software draait 24/7 en is hier te bekijken: Gunbot wachtwoord: gunbot.

Alle functies kunnen uitgebreid bekeken en getest worden maar zullen geen effect hebben op het daadwerkelijk handelen van de bot, deze draait namelijk live op ons eigen exchange account.

Licenties

Gunbot werkt met licenties waaruit gekozen kan worden. Het is altijd mogelijk om te upgraden naar een hogere licentie, de kosten hiervan zijn het verschil tussen de 2 licenties waardoor het initiële aanschaf bedrag nooit verloren gaat.

Upgrades en add-ons

Het is altijd mogelijk om een licentie te upgraden naar een hogere licentie. De upgrade prijs is het verschil tussen de eerste aankoop en de nieuwe licentie. De add-ons zijn beschikbaar voor alle licenties behalve de Starter.
Er hoeven geen extra fees of gebruikskosten meer te worden betaald na de aanschaf van de licentie.

Tradingview add-on

Deze add-on is gratis inbegrepen bij de Ultimate licentie.

Tradingview.com is een website die wordt gebruikt door handelaren en investeerders. Het aanbod van technische analyse tools is erg groot en met behulp van de te programmeren scripts kunnen er koop- en verkoop orders worden gegenereerd die door Gunbot worden uitgevoerd. Dit geeft de ervaren handelaar diverse mogelijkheden om zijn eigen strategie te bepalen of om de strategie van anderen te volgen. Margin trading is mogelijk met Tradingview.

Cryptosight add-on

Deze add-on is gratis inbegrepen bij de Pro en Ultimate licentie.

Dit is een bot voor de populaire app Telegram. Je ontvangt alle trades die Gunbot uitvoert overzichtelijk in een chatgesprek. Daarnaast is het mogelijk om prijsalerts in te stellen, je balans en openstaande trades te bekijken en kun je handmatig trades doen vanuit de Cryptosight add-on.

Backtest add-on

Deze add-on is gratis inbegrepen bij de Pro en Ultimate licentie.

Wie deze add-on koopt krijgt op TradingView.com toegang tot een speciaal ontworpen backtest script. Hierin staan alle strategieën die ook in Gunbot zitten, door er simpel een te selecteren en de instellingen aan te passen zie je heel snel wat de meest winstgevende strategie en instellingen zullen zijn. Alles kan gebacktest worden behalve Reversal Trading en Double-Up. Daarnaast kan deze add-on ook alerts genereren die door Gunbot kunnen worden uitgevoerd dmv de Tradingview add-on.

VPS

Om Gunbot zo effectief mogelijk zijn werk te laten doen is het essentieel dat de bot 24 uur per dag aanstaat. Dit is mogelijk vanaf een laptop of PC thuis al kan dit zorgen voor een trager systeem. Dat is de reden dat het grootste deel van de Gunbot gebruikers kiest voor een VPS, oftewel een Virtual Private Server. Dit is niets meer dan een ‘PC in de cloud’ die je kunt benaderen via Teamviewer of een remote desktop programma. Een tweede voordeel is dat je Gunbot vanaf iedere locatie kunt bereiken met je mobiele telefoon. Een VPS kost enkele euros per maand en meestal is er de keuze uit meerdere operating systems zoals Windows of Linux.

Conclusie
Gunbot is een krachtig stukje software. De ontwikkeling staat nooit stil. De bot is erg gebruiksvriendelijk voor zowel de beginnende als de doorgewinterde handelaar vanwege zijn vele mogelijkheden.